Sidevisninger i alt

tirsdag den 25. januar 2011

Når jeg nu er igang...

... kan jeg lige vise jer det træ, der pryder Luccas væg. Stammen er malet, og bladene er lavet af vintage tapet. Uglerne er ligeledes i vintage tapet med øjne af sorte knapper. Synes, det er blevet helt godt på trods af nogle små skønhedsfejl.


8 kommentarer:

 1. Hej! Hyggelig blog du har her. Her må jeg da følge med. Skøøønt tapettræ - virkelig et hyggeligt værelse den lille har.

  Kh. Mette

  P.S. Kig endelig forbi hos mig, hvis du har lyst - måske min give away er noget for dig?

  SvarSlet
 2. Tak skal du have. Og velkommen til. Har skam allerede været hos dig og er tilmeldt din giveaway :-)

  SvarSlet
 3. Wow... Det er vanvittig flot. Helt vildt vildt flot faktisk. Det kan du være meget stolt af. Tror jeg vil kaste mig ud i noget lign. til min lille pige, når det er tid til værelse til hende.

  SvarSlet
 4. Tak skal du have, vi synes også selv, det er fint :-)
  Og ja, du må igang - der er nu ikke noget som at indrette børneværelser. Jeg skal også så småt igang med at indrette et værelse til Magne, mangler bare lige at få rummet tømt for rod ;-)

  SvarSlet
 5. Det er lidt samme problematik vi står i. Vi er stadig lidt glade for vores gæsteværelse. Så er der plads til svigerforældrene fra Odder..:-) Så vi venter nok til sommer. Nu må vi se hvor længe vi kan vente..:-)

  SvarSlet
 6. Næh Odder - det er jo lige ved siden af mig :-)
  Vi har som sådan ikke brug for et gæsteværelse, da både venner og familie bor tæt på. Men rod kan der altid blive alligevel - flytekasser, der ikke er pakket ud endnu osv...

  SvarSlet
 7. Hej Ditte,
  Ville lige tjekke dit malede træ ud på din datters værelse.
  Super fint, og jeg er vild med dine små ugler som sidder i træet.
  I mit træ sidder kun en ugle, men mon du har bemærket det lille fuglehus ;)
  Og sikke en fantastisk gul farve på sengen din datter har.

  SvarSlet
 8. Tak skal du have, Julie. Jeg så faktisk ikke uglerne i dit træ - fuglehuset lagde jeg til gengæld mærke til. Måske jeg skulle tilføje sådan et også? Har faktisk en wallsticker over mit klaver, som forestiller en gren med fulge og et fuglebur med en fugl.

  SvarSlet