Sidevisninger i alt

tirsdag den 8. marts 2011

Kvindernes kampdag


Så blev det d.8. marts og dermed kvindernes kampdag. I over 100 år (siden 1910) har kvinder på denne dag gjort opmærksom på sig selv og kæmpet for ligestilling.
I mine teenageår, da jeg gik på efterskole, blev dagen markeret på bedste vis - med røde stræmper og uden makeup og BH. Idag nøjes jeg med - sammen med mit kor - at synge til det lokale kvindemøde (de eneste mænd, der er velkomne, er dem i mit kor).
God kamp, piger!
PS: Er der en, der kan forklare mig, hvordan jeg gør, så jeg slipper for at kopiere hele linket ind i mit indlæg? I andre lægger indlægget "skjult" i et ord.

2 kommentarer:

 1. Ja, det er nu ment nok, når du skriver dit indlæg skriver du fx: billedet er lånt her. Så markere du det og så er der en "knap" hvor der er en globus med en lille kæde på, når du trykker på den kommer der en boks op hvor du kan skrive linket.

  Det kan man også gøre ved billederne.

  Håber du forstod hvad jeg mente.

  Knus Grith

  SvarSlet
 2. Jeg forstår godt, hvad du mener, jeg kan bare ikke finde den lille globus. Altså¨, jedg msrkerer et ord eller en sætning, og hvad så? Højreklikker jeg eller? Hvor er den globus? Aj, hvor føler jeg mig dum ;-)

  SvarSlet