Sidevisninger i alt

onsdag den 22. juni 2011

Føler mig frustreret, vred og ked af det

Har tit tænkt over, hvordan dette ville være, og hvordan jeg ville reagere. Jeg havde egentligt ikke forventet, at det ville påvirke mig synderligt meget, da jeg ikke er den mest blog-aktive, men for dælen, hvor er jeg bare vred, frustreret og ikke mindst ked af det.
Min blog titel er jeg faktisk ret glad for. Den er personlig, betyder noget for mig og beskriver meget kort og præcist mit sind. Når nogle så direkte kopierer den, rammer det faktisk ret hårdt.
Jeg har netop oplevet, at en af mine faste læsere (eller det var hun indtil idag, hvor hun har afmeldt sig) har brugt min blog titel som titel på et indlæg.
Jeg ved, det er en relativt lille ting i forhold til noget af det, andre har oplevet, men det påvirker mig altså. Overvejede at lade det ligge, men gjorde til sidst blogejeren opmærksom på det - det kunne jo være en smutter. Desværre lader det ikke til at være tilfældet, der er ingen forståelse at hente. Hun påstår at have brugt udtrykket, siden hun var teenager, og det skal jeg ikke afvise. Men i blog sammenhæng har jeg ikke set andre bruge udtrykket og betragter det som mit.
Øv, jeg er så bitter lige nu...

7 kommentarer:

 1. uuh det er jo så svært det med dit og mit her i blogland!! Jeg synes også jeg har hørt udtrykket før. Og det er jo de færreste af os, der har patent på noget, bare fordi vi har en blog!

  Jeg synes det er ærgeligt, at det går dig på, hun mener da sikkert ikke noget dårligt med det. Jeg kunne virkelig forstå dig, hvis nogen havde brugt det som blog navn. Hvis nogen skulle søge/google udtrykket, så kommer de sikkert frem til din blog, før de kommer til hendes indlæg :D

  SvarSlet
 2. Hej Mette Kathrine

  Tak for dit input :-)
  Ja, det er svært, og selvfølgelig kan man også komme i tvivl om, hvor man har hørt et udtryk før, og jeg er ikke i tvivl om, at hun ikke har ment noget dårligt med det.
  Men når man bliver gjort opmærksom på det, synes jeg man burde tage det til sig og reagere på det. Det er oveni købet stavet på præcist samme måde med samme bindestreg.
  Jeg er også udemærket godt klar over, at jeg ikke får noget ud af det, jeg skulle bare ud med det. Jeg kunne ALDRIG selv finde på at bruge et udtryk, som så tydeligt stammer fra en anden blog, med mindre jeg refererede til netop denne blog.

  SvarSlet
 3. Hej Ditte
  Skriver lige her så du får beskeden :-)

  Hej Ditte. Skabet på min blog er sat til salg på gul og gratis - kunne du være interesseret i det, er du velkommen til at skrive en mail til mig på: juliemunk1605@hotmail.com

  Frk.Munk :-)

  SvarSlet
 4. Sikke en skøn og farverig blog du har her :) Jeg er vild med mange af de ting du laver. Især faldt jeg for din gule børneseng :)

  Jeg faldt over din blog på Mette Kirkeskovs blog, hvor hun viser det fine elefantstof hun har byttet med dig. Hvis du har mere, vil jeg bytte stort set hvad som helst i min samling af retrostof for noget af det :) Jeg har en masse både blomstret og retrobørnestof i alle farver.

  Kunne du have lyst til det? Hvis du er interesseret og vil se billeder af, hvad jeg kan tilbyde i bytte, er du velkommen til at skrive på min mail: aebleblomst@gmail.com. Ellers køber jeg også meget gerne.

  Kh. Mirjam (aebleblomstblog.blogspot.com)

  SvarSlet
 5. Mirjam Theresa - tusind tak for din søde kommentar. Jeg er også selv helt vild med sengen :-)
  Jeg bytter desværre ikke med mere af elefantstoffet med mindre det er til et stykke med samme elefanter men i en anden farve, desværre...

  SvarSlet
 6. Hej Ditte, bytter gerne til samme elefanter i en anden farve :) Send gerne en mail og lados aftale nærmere :) Adressen er ovenfor.

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 7. Hej Mirjam Theresa

  Jeg kan ikke lige se din adresse nogle steder, men skriv gerne til fensmarkditte@hotmail.com

  SvarSlet