Sidevisninger i alt

mandag den 24. januar 2011

Hygge/læse krogHyggekrog på førstesalen. Lænestolen drømmer jeg om at skifte ud med en gammel sag, men har ikke fundet den rigtige endnu. Oldemortæppet har min skønne tante hæklet. Det er egentligt et barnevognstæppe til Magne, men jeg har tyvstjålet det, da jeg synes, det er så fint. På væggen Christel postkort i sort ramme med vintage tapet som baggrund. Og så en retro lampe fra Bilka.

Magne 6 måneder!

Ifølge kalenderen er min dejlige søn præcist 6 måneder idag. Tænk, at det allerede er 6 måneder siden, jeg kæmpede en hård og sej - men også livsbekræftende og helt igennem fantastisk - kamp for at få ham til verden.

Og på 6 måneder er han gået fra at ligge i mine arme og bare ligge der til nu at grine og hvine højt, rulle rundt på gulvet, dreje rundt og rundt om sig selv, når han ligger på maven og spise helt almindeligt mad. Tænk, hvis vi andre udviklede os med den fart...

I skrivende stund kan jeg høre ham røre på sig nedenunder. Han er nok ved at være klar til lidt natmad, så jeg vil lade billederne tale for sig selv og gå ned til ham :-)