Sidevisninger i alt

lørdag den 5. februar 2011

Lidt lækkert til lørdag aften

Trods Luccas influenza (som heldigvis er på retur), er der linet op til hygge foran fjernsynet. Dynerne er båret ned fra værelserne, ungerne har lagt sig til rette, kagen er bagt og pyntet med glasur og sukkerdyr. Og så står den ellers på doven fjernsynshygge hele aftenen...

Et kup

Man kan være heldig nogle gange!

Selvom Lucca ligger med feber, blev der alligevel tid til, at jeg kunne køre et lille smut ind til byen - skulle bare lige have lidt smør, køkkenrulle osv. Så jeg kørte i Netto. Og der fandt jeg den fineste lille syæske - jeg er helt vild med den. Mangler lige sådan en til nogle småting, og til 69 kr, var det da bare at slå til.
Hvad synes I? Skal jeg male den? Tapetsere den? Begge dele? Eller noget helt andet?

Jeg fandt også lidt andet guf, som jeg påtænker skal være en del af min første giveaway :-)

Ramt

Så ramte influenzaen også her! Det er Lucca, der er syg. Hun har i to dage nu bare ligget på sofaen med feber - 39,2 sagde termometeret, da det var højest. Vi skulle til min fars fødselsdag igår, og hun lå bare og sov i deres seng, og da hun vågnede, måtte vi tage tidligt hjem, så hun kunne komme hjem og putte med mor.

Selvom det er synd for de små, når de er syge, er det nu alligevel lidt dejligt, for man får så meget ekstra fysisk kontakt med dem - nussen, krammen og putten. Som Jens så fint udtrykte det: "Man ligger her ved siden af en lille pige, der damper af feber, man har forladt en fødselsdag i utide - og alligevel er der ikke noget sted i verden, man hellere vil være!"