Sidevisninger i alt

fredag den 4. marts 2011

Giveaway hos Kirkesjov
Personligt håber jeg helt vildt, at jeg vinder...

Krymmel

Gulve støvsuget og vasket, cupcakes bagt og kaffe brygget. Igår aftes havde jeg fornøjelsen af at have 9 skønne kvinder på besøg, deriblandt en konsulent for børnetøjsmærket Krymmel. Kender I det? Ellers så tjek det ud her: http://www.krymmel.com/
Det fungerer efter samme princip som andre børnetøjsmærker som Pompdelux, Milk osv. Men stilen er bare meget mere mig. Retro designs, lækker strik, knald på farverne og vigtigst af alt dejligt behageligt at have på.

Har lånt lidt billeder fra hjemmesiden for at give et indtryk, men tag et kig i kataloget og lad sig forelske - præcist som jeg har gjort :-)Chokolade cupcakes med hvid chokolade ganache. Opskrift på ganache fundet her: www.blogger.com/2011/02/cupcakes.html Mine kager er dog intet i sammenligning. De flød ud over alle breder, og ganachen er slet ikke fint fordelt. Men hallo, det er mit første forsøg, og øvelse gør vel mester?


Krymmel børnetøj. Billede lånt fra http://www.krymmel.com/

Fund hos svigermor


Se lige, hvad jeg fandt i svigermors skab for nylig. Er de ikke skønne? Jeg var så heldig at få dem med hjem, så nu skal de på bordet, når der bliver inviteret gæster.

Gid man da have et helt stel at dække op med, kunne det ikke være en fryd for øjet?