Sidevisninger i alt

fredag den 22. juni 2012

Inspiration søges - seng

Jeppe fylder 8 her til august.
Lige nu sover han i en grim junior seng fra Ikea, så vi vil grne give ham en større, sejere seng i fødselsdagsgave. Men hvad skal det være? synes jo, alle dem man køber, er ens og kedelige. Kunne godt tænke mig en seng, der er ca. 120 cm bred, så der evt. kan sove en overnattende kammerat.
Har I nogle idéer? Enten til noget, man kan købe, eller noget, man forholdsvist nemt kan lave selv?
Overvejer lidt at bygge en seng af paller i stil med dem, jeg har fundet på billederne herunder, men måske findes der en endnu federe idé.

  
Lånt her

Lånt her


 
Lånt her


Måske kunne man lægge en plade ovenpå pallerne og male den i en fed farve - eller tager det fokus væk fra pallerne? Hvad synes I? Indspark modtages meget gerne...

5 kommentarer:

 1. Den med pallerne er da mega fed til et drengeværelse!

  SvarSlet
 2. En af de gode ting ved paller er at der er mellemrum som i en almindelig seng - det gør at fugten kan komme væk. Derfor er en plade ikke en god idé :)

  Vi har i øvrigt en palleseng og jeg er godt tilfreds :)

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 3. Ja, Camilla, det er det, jeg tænker :)
  Mirjam Theresa, tak for tippet - jeg må lige revurdere det med pladen...

  SvarSlet
 4. syntes ideen med pallerne er fed, men så vil jeg male selve pallerne eks i en fed limegrøn farve, det tror jeg vil se super ud :)

  SvarSlet
 5. Det har jeg også overvejet, Rikke. Men kan egentligt også godt lide deres rå udseende, så er lidt i tvivl. Vi må se, hvad vi finder på...

  SvarSlet