Sidevisninger i alt

mandag den 9. maj 2011

Weekendens (næst)bedste marked og lidt fødselsdagsgaver

Øj, jeg forsømmer bloggen, kan jeg mærke. Jeg havde fødselsdag i onsdags, og jeg har slet ikke fået blogget om alle mine skønne gaver. Men jeg har en god grund. Vi har knoklet med at lave ny terrasse. Men ved I hvad? Nu er belægningen lagt, og det ser super flot ud, Jeg glæder mig til at vise billeder, der sker nemlig meget i vores have lige nu. Mere om det senere.


Fødselsdag. Som sagt havde jeg fødselsdag i onsdags. Har allerede vist de skønne gaver, mine veninder har givet mig, men det er skam ikke det eneste, jeg har fået. Se bare her.


Kähler vase og skål af svigerforældrene (i baggrunden kan anes endnu en nyanskaffelse til haven)


Rice Italiensk keramik - 4 middagstallerkner og en sauceskål fra mine forældre. Samt genoptrykket af Elsebeth Gynthers bog. Indtil nu har jeg haft lånt et originalt eksemplar fra "dengang", men det er jo kun lånt, og jeg har forgæves forsøgt at finde et andet gammelt eksemplar, så nu måtte jeg have et nyt.


Og se bare her. Et Canon 500D spejlrefleks kamera af manden og ungerne. Det er første gang, jeg ejer et spejlrefleks kamera, og jeg elsker det allerede - der er jo en verden til forskel. Så nu kan der rigtigt komme fine billeder på bloggen.
Og så har jeg bare sådan glædet mig til at vise jer de loppefund, jeg gjorde mig i lørdags. Her i vores lille landsby har vi en gang om året et lokalt loppemarked, hvor byens borgere donerer ting, de ikke skal bruge, Overskuddet går til de lokale foreninger i byen. Det er sådan et fedt koncept, som man kun har lyst til at støtte op om. Og at man så kan finde nogle helt fantiske skatte til nærmest ingen penge, gør det jo kun bedre - en win win situation :-)

Jeg har tit tænkt, at der da snart ikke kan være flere skatte tilbage i vores lille flække, men det kan jeg love for, at der er. Se bare her.


Den fineste gamle børnestol til 20 kr
Stor gammel tallerkenrække til 30 kr
Og se lige det vildeste af det vildeste. Gammel Bjørn Wiinblad plakat i ramme til sølle 40 kr. Hun ville kun have haft 20, men jeg "flottede mig" og dobblede op. 40 kr!!! Og det er bare fint og kæmpe stort - omkring 60x80 vil jeg tro. Og med den helt rigtigt patina, som ser så fed ud, synes jeg. Glæder mig sådan til at få det op og hænge.
Gammel skål med blomster til 20 kr, kande fra Egersund til 15 kr og blå emalje skjuler med blomster til 5 kr.Stoffet kom jeg lidt for sent til - en pige kom slæbende med en kæmpe bærepose ud fyldt med det fedeste retrostof. Øv øv. Men lidt var der da tilbage til mig. Tre pudebetræk og lidt stofrester til 5 kr samlet. Sengesættet yderst til højre kom min mor med - troede ikke, hun kunne hoste op med mere, men sørme jo. Det er så fint.

Og for at det ikke skal være løgn, gjorde jeg endnu et helt fantastisk kup. Jeg fandt den fineste udtræksseng til kun 150 kr - med madras. Den står i skuret, og jeg kunne ikke lige komme til at få den ud, så jeg kunne tage billeder. Men de kommer, det lover jeg. En klat maling, og så er den klar til at komme ind på Magnes værelse, når han vokser ud af tremmesengen.Så alt i alt et helt ok altenativ til Forårsmarkedet, som jeg jo desværre ikke kunne nå over til.

6 kommentarer:

 1. Wow for en weekend. sikke fund du har gjort dig.
  Kh V

  SvarSlet
 2. Uhmmm, skønne skønne sager du har fundet! Kunne du ikke have slået hende pigen ned og røvet GULDET!

  Håber snart vi ses søde Ditte

  SvarSlet
 3. Ja, det er nogle ganske godt fund, synes jeg. Og jeg prøvede ellers at købe stoffet af hende eller bare noget af det, men hun var ikke just samarbejdsvillig ;-) Men der var dælme nogle fine sager imellem...

  SvarSlet
 4. Hej Ditte. Skøn blog du har:-). Kan ikke få øjnene fra det lilla dynebetræk du bruger i baggrunden. Det var mit ynglingsbetræk, det eneste der duede som barn, og min mor har desværre smidt det ud. Du kunne vel ikke lokkes til at bytte/ sælge det, hvis ikke det hele, så bare et stykke til mit sengetæppeprojekt. Vil også gerne bytte med andre retrostoffer. Se evt på min blog og der kunne være noget af interesse, men har mere end det. Kh Tamra

  SvarSlet
 5. du kunne vel ikke tænke dig at skille dig at med det med de fine blå blomster og sommerfugle :-)

  SvarSlet
 6. Åh, nej desværre. Der er kun en meget lille rest, som jeg gemmer til det helt rigtige projekt :-)

  SvarSlet