Sidevisninger i alt

fredag den 29. april 2011

Bryllup og lagersalg

Dagen i dag har stået i brylluppets og lagersalgets tegn - lige i min ånd. Jeg er royalist, og jeg er stolt af det! Jeg elsker vores kongehus og sluger de royale begivenheder med hud og hår. Faktisk har mine veninder og jeg stiftet "The Royal Club", hvor vi mødes til royale begivenheder iført tiara.
Desværre var brylluppet idag jo på en hverdag, så "The Royal Club" var ikke samlet. Til gengæld så jeg bryllup sammen med min mødregruppe, og den stod på jordbær dyppet i chokolade og sprite i champagneglas (ja, vi ammer).

Da ceromien var vel overstået, pakkede vi vores grej og drog mod Århus til Ej sikke lej lagersalg. Vi stod i kø længe, men der var heldigvis strålende vejr, så det gjorde ikke spor. Og at der så var vildt mange lækre ting derinde, gjorde det jo kun bedre. Så nu er jeg fattig :-)Desværre fik jeg ikke taget billeder af bryllupshyggen, og jeg orker ærligt talt ikke tage billeder af lagersalgshøsten lige nu - kommer imorgen :-)Til gengæld kan I få et par billeder fra mit eget bryllup for snart 6 år siden (6 år??!!!).

Det er i øvrigt min veninde Camilla, der har taget billederne :-)