Sidevisninger i alt

søndag den 6. marts 2011

Så er det ved at være sidste chance...

... for at deltage i min giveaway. Se her: www.farvelade-ballade.blogspot.com/2011/02/min-frste-giveaway.html

Vinderen trækkes imorgen aften mandag d.7.marts kl. 22.00

Min egen lille frække trold

Så blev Lucca også klar til fastelavn. Og hun er blevet forvandlet til den sødeste og frækkeste lille trold. Det passer bare så godt til hendes personlighed, og idéen kunne sælges, hvis jeg lovede, at trolden måtte få nederdel og ikke bukser på :-) Men tror nu ikke, den går næste år - nu opdagede hun jo alle de lyserøde prinsessekjoler. Men man kan jo håbe, at hun har glemt alt om det til næste år... (jeg tvivler!)
Slået til tønde blev er ikke gjort meget - i stedet blev der hygget hos far og leget med bedsteveninden. Men det er jo også ligegyldigt, så længe de hygger sig...

Do or do not, there is no try...
Min egen Master Yoda - klar til fastelavnsfest.Ja, Jeppe bedyrede jo, at det skulle være Starwars i år. Og ikke bare en eller anden almindelig menneske-kriger, nej han skulle selvfølgelig være Master Yoda. Så jeg måtte igang med at kreere nogle grønne øre og en kåbe. Kønt er det nok ikke, men det er Master Yoda, og Jeppe er lykkelig. Det største problem har faktisk været at få fat i noget grøn ansigtsmaling. Det var jo meningen, at han skulle være grøn i hovedet og have en masse rynker. Det kan godt fås på nettet, men jeg var jo alt for sent ude til at kunne nå at få det sendt - troede da bare, at man kunne få den slags alle steder. Men lidt farve fik han da, bare ikke grøn ;-)

Oh forår, jeg hylder dig