Sidevisninger i alt

fredag den 1. april 2011

Tyl til vuggestuen

Igår havde Lucca sidste dag i vuggestuen - på mandag starter hun i børnehave (kan det virkeligt passe, at hun er så stor?) Nå, men vuggestuen skulle selvfølgelig have en gave, og da Lucca er en rigtig prinsesse-pige (synes ellers jeg har gjort alt for at undgå det) og nærmest har slidt vuggestuens prinsesseskørter op, skulle de da have nogle nye. Og hvad er smukkere end et tylbrus uden lige? To styks blev det til. Idéen har jeg fået her, hvor du også finde en DIY. Skørterne er pyntet med hæklede blomster og sommerfugle købt på Ebay.


Lækkert retro til Bettemanden

Smækbukser i det kendte og elskede Elsebeth Gynther mønster.

Øver mig lidt i at lave applikationer. Har ikke gjort det meget, hvilket også kan ses. Jeg er blevet enig med mig selv, om jeg må lære at elske det lidt naive, skæve, barnlige udtryk, jeg pt. mestrer ;-)Fede retro træ-knapper


Lopper - igen

Jeg elsker bare de små hyggelige genbrugsbutikker, der er i vores lille by. Det er butikker, hvor man stadig kan få tingene til ingen penge. De skønne damer, der passer biksen synes bestemt, et helt hvidt sæt sengetøj er meget mere værd end et med store lilla blomster el.lign. Til gengæld skal de lige lære, at de ikke skal smide de blomstrede sæt ud, lige meget hvor slidte de er ;-)


Denne gang blev det nu ikke til en masse blomstret stof, men derimod til dette:
Babuskadukker
Bjørn Wiinbladskjuler "Syd". Et lille skår, men elsker den alligevel.

Lidt stof. Elsker den grønne farveFad med fint mønsterDet fineste gamle malesæt. Er helt vild med motivet udenpå.


Farverne indeni