Sidevisninger i alt

tirsdag den 25. januar 2011

Når jeg nu er igang...

... kan jeg lige vise jer det træ, der pryder Luccas væg. Stammen er malet, og bladene er lavet af vintage tapet. Uglerne er ligeledes i vintage tapet med øjne af sorte knapper. Synes, det er blevet helt godt på trods af nogle små skønhedsfejl.


Drømmeland...

Hvis Drømmeland findes, må disse omgivelser da være en dejlig måde at komme derhen på :-)

Jeg har længe ledt efter en gammel karlekammerseng til Lucca. Problemet var, at gavlene ikke måtte være for høje, da sengen ellers ikke kunne være i værelset pga. skråvæggene. Samtidig måtte den heller ikke være alt for stor, da den ellers ville fylde alt for meget i det ikke kæmpe store værelse. Men endelig fandt jeg den. Lige her: http://www.uniikum.dk/. Og for 200 kr oveni prisen fik jeg den malet i en fed retrogul farve - så kan det da vist ikke betale sig at gå i gang selv.
Nu mangler jeg så bare at få bestilt en madras, der passer til, da den skal laves på specialmål. Indtil videre har vi bare lagt den gamle madras i og så fyldt op med tæpper og puder. Jeg er bare vild med den. Det er Lucca også, selvom hun hellere ville have den lyserød ;-)

Sengen fyldt med puder og tæpper. Det orange/hvide hæklede tæppe er loppefund. Det stribede tæppe er købt vildt billigt engang for længe siden i Netto.Sengelampen med den fede røde skærm er loppefund.

Mormor har hæklet den lilla pude med sommerfuglen. Den anden har jeg syet af stof fra Stof2000.Den stribede pude med blomster er også en Mormor kreation. Godt, vi har hende, når jeg nu ikke kan hækle selv.


Dukkesengen er "klunset" på den lokale genbrugsstation. Den manglede bare en ny bund, så var den så god som ny. Den var endda malet i den skønne lilla farve. Så nu kan dukken Emil sove trygt ved siden af sin "mor". Sengetøjet er syet i stof fra Stof2000, og det lille røde tæppe er loppefund.