Sidevisninger i alt

fredag den 22. april 2011

Hylde makeover og fødselsdagsforberedelser

For et stykke tid siden kom min mor med denne hylde.Engang malet hvid, men malingen var skallet af, og hylden havde en stor revne, som kan ses nederst i højre hjørne. Men en smuk smuk hylde med det fineste blomstermotiv.

Nu har jeg så endelig fået taget mig sammen til at gøre lidt ved den. Revnen er spartler, og hylden har fået et flot varm lilla farve.


Nu hænger den og pynter på Luccas værelse.

Sættekassehus med pynt.
Gammel ramme med postkort, Lucca fik, da hun fyldte 2 (for snart et år siden). Det er åbenbart købt i Rema1000, og jeg har siden fået fingrene i flere forskellige, synes de er super skønne.


I aften står den på kagebagning. Jeg har besluttet at kaste mig ud i projekt Barbie-kage til Luccas fødselsdag imorgen. Hun fylder først tirsdag, men der nøjes vi med at hygge i børnehaven. Til gengæld bliver både lørdag og søndag fyldt med gæster, gaver, kager, mad, sang og forhåbentligt sol og god stemning. Og så skal vi lige have presset en rendegraver ind imellem fødselsdagene, den kommer nemlig og vælter halvdelen af vores have, så vi kan få lavet ny terrasse, skur, overdækket terrasse og sandkasse med legehus. Mere om det senere, det er et større projekt.


Om lidt skyder jeg en lille hurtig påske giveaway igang, så følg med :-)

2 kommentarer: