Sidevisninger i alt

mandag den 8. august 2011

Loppefund og opfølgning på jobsituation

Jeg har været på kræmmermarked. I forbindelse med den årlige byfest i Odder, bliver hele den ene ende af byen hvert år spæret af og forvandlet til et KÆMPE kræmmermarked. Det er så skønt så skønt, og jeg har hvert år fundet de fedeste ting. Desværre synes jeg i år, at priserne var alt for høje. Man kan godt mærke, at de ting, jeg går efter, er meget efterspurgte efterhånden og derfor noget dyre. Så meget måtte jeg desværre lade ligge. Men lidt stof blev det til samt et lerbagefad, lidt legetøj og to magnet kuppel lamper i den skønneste orange farve. Tror nu, jeg hælder til at give dem en omgang maling. De skal bruges som sengelamper.
Junior betræk med Bamse og Kylling. Sig til, hvis du er interesseret, kan sagtens undvære et stykke, og bytter eller sælger gerne.
Endnu et junioebetræk med sødt børnemotiv. Bytter eller sælger også gerne noget af det.
Pudebetræk (bæk og bølge) med børnemotiv. Byttes eller sælges gerne.
Det fineste lille hæklede stykke. Aner ikke, hvad jeg skal bruge det til, men fint er det. Hvad bruger I andre den slags til? Dukken drukner jo snart i små hæklede tæpper.
Det fineste retro håndklæde med bamsemotiv.
Og så til jobsituationen. Jeg fik ikke jobbet. Det er jo ærgerligt, men er egentligt også lidt lettet, for jeg havde en rigtig dårlig mavefornemmelse med stedet, allerede fra da jeg trådte ind. Så i bund og grund er det nok godt nok, selvom det er surt at være arbejdsløs. Nu venter der et jobsøgningskursus i stedet, ikke just fantastisk. Og jobs er der nærmest ingen af, men jeg søger, hvad der er og håber på meget snart at kunne vinke farvel til dagpengeland.

9 kommentarer:

 1. Sikke herlige fund! Det er supersødt det med Bamse :)

  Har du fået min mail?

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 2. Tak skal du have :-)

  Ja, jeg har fået din mail, men har haft lidt travlt med SFO og vuggestue start, så har ikke lige haft tid til at få målt. Men jeg er stadig på og skal nok svare dig snarest :-)

  Mange hilsner fra
  Ditte

  SvarSlet
 3. Hvor ærgeligt med jobbet. Håber du får noget ud af kurset.
  Og min "hjemby" Odder bliver nu så hyggelig den første weekend i august ;)

  SvarSlet
 4. Ja, jeg elsker også Odder den weekend. Jeg elsker den nu altid, men særligt den weekend. Bor du ser stadig?

  SvarSlet
 5. Fedt med lamperne. Rigtig øv med jobbet, men måske alligevel held i uheld, når nu du havde en dårlig mavefornemmelse. Krydser fingre for at der snart er et godt job til dig.

  SvarSlet
 6. Faktisk fik jeg jobbet alligevel :-) Lang historie, som jeg slet ikke har haft tid til at blogge om endnu. Er allerede startet, og med nyt job samt børnefødselsdag og en masse andet, har tiden ikke vøret til det.

  SvarSlet
 7. Fint hæklet lille tæppe / håndklæde- du har fundet. Jeg ville klippe det over på midten på den korte led, så du får et for og bagstykke til en slags spencer hvor du så kan sy en nederdel på som er rynket til at passe i livvidden til en pige i passende str.. og så hækle seler på til spenceren- du kan se hvordan på en kjole fra i sommers her: http://enafdagene.blogspot.com/2011/07/ta-da-pa-en-sndag.html og her: http://enafdagene.blogspot.com/2011/07/sndagstur-til-stranden.html

  Mht dit blognavn så kan jeg se at det hvis man googler det f.eks uden bindestreg så er det brugt igennem en del år mange forskellige steder- så jeg synes altså ikke at du kan have copyright på at skrive det- men nu hedder din blog det og blot fordi andre bruger de ord i en overskrift har de ikke stjålet noget fra dig. Jeg synes i øvrigt at du fortæller rigtigt fint om hvordan du valgte blognavnet og forstår godt hvorfor det er så personligt for dig- men jeg håber du finder andre ting der kan fylde dig med glæde istedet for at hænge i sorgen over en bloggers indlæg som ikke "sviner" dig til eller noget som andre oplever af dårlige ting på blogland. En fin ting i blogland er jo at inspirere andre og få ideer og dele ud så livet bliver dejligere for os alle :-)

  SvarSlet
 8. Tak for tippet, det er en god idé :-)

  Mht, til blognavnet, så er den sag for længst uddebateret, så den vil jeg helst ikke ribbe op i igen. Håber, du forstår.

  SvarSlet
 9. Hej Ditte.

  Hvis du har mere af det med bamse vil jeg gerne købe/bytte med dig... :)
  Du må gerne sende mig en mail på betine@gmail.com

  SvarSlet