Sidevisninger i alt

mandag den 1. august 2011

Min lille store søn

Ja, så kom dagen, hvor Jeppe startede i SFO. Jeg havde en eller anden forventning om, hvordan det ville blive. Jeppe er en forsigtig dreng og skal gerne se nye ting lidt an, inden han kaster sig ud i dem. Så jeg regnede med at skulle blive der med ham et stykke tid den første dag, læse en bog for ham og måske spille et spil. Men nej! Det viste sig, at Jeppe nok er noget mere klar på SFO og skole, end jeg er. Jeg synes jo, det er en kæmpe verden, og min lille søn kan jo slet ikke finde ud af at klare sig selv. Jeg mener, der er jo ikke nogen, der siger, at han skal tage jakke på, når det er koldt eller sørger for, at han får noget at spise. Og det er han da alt for lille til at klare selv. Eller er han?
I hvert fald tog han SFO'en med storm. Krydsede sig ind og gik hen til dem, han kendte, Jeg var der måske i fem minnutter, før han så op på mig og sagde: "Farvel mor. Kan du have en god dag?" Ja, der blev man lige hægtet af. Så jeg måtte gå derfra, småmivsende - men bestemt også meget stolt af min lille dreng, som pludselig er blevet stor...

4 kommentarer:

 1. Jeg fik pænt lov til at blive. Men det var nu ikke meget jeg så til Rasmus de 4 timer vi var der ;)
  Heldigvis kunne jeg så hygge mig med mit hækletøj og de andre efterladte mødre :)
  I morgen har jeg et par aftaler, så der skal han være der selv i 3-4 timer, men det har han det fint med.

  SvarSlet
 2. Så var du en af de heldige mødre :-) Nej, det er jo fedt, at de bare går ind i det fulde af mod, vores store drenge :-)

  SvarSlet
 3. Tænk at Jeppe allerede er blevet så stor. Kan virkelig se han er vokset og har ændre udtryk! Ditte vi må se det i øjnene, vi bliver ældre i takt med at vores unger vokser sig store!

  Kram herfra

  SvarSlet
 4. Ja, det kan vi jo ikke komme udenom :-) For første gang idag har jeg haft lyst til at være over 30. Er nemlig blevet medlem af dagpenge-land, og reglerne er MEGET skrappe, når man er under 30. Er såmæn blevet tilmeldt det værste kursus nogensinde - ung (dum) i fokus. Et kursus, hvor man hele dagen skal sidde og skrive ansøgninger - når man da ikke skal i fitnescenter.

  SvarSlet