Sidevisninger i alt

fredag den 16. september 2011

Hjemmelavet mysli, dagens aftensmad og gårsdagens valgflæsk

Normalt gør jeg ikke meget i indlæg om mad. Ikke fordi, jeg ikke laver lækker mad, der er værd at vise, men simpelthen fordi jeg glemmer at tage billeder, inden det hele er spist :-)
Nu har jeg imidlertid husket det hele tre gange. Så her kommer lige lidt fra de sidste par dagens kokkerier.
Forleden lavede jeg hjemmelavet mysli. Godt med honning, havregryn, cornflakes, hørfrø, rosiner, kokosflager og tørrede bananer. Ungerne elsker det.
Dagens aftensmad. Lækker kikærtesalat med forårsløg, cherrytomater og smuldret feta. Samt en dressing af hasselnøddeolie og hvid balsamico. Dertil fik vi stegte kyllingebryster, bagekartofler og pesto.
Jeg lavede hjemmelavet pesto af en masse krydderurter, min mor kom med
Mums, jeg elsker pesto
Gårsdagens valgflæsk. Blev nydt sammen med en Royal Red - behøver jeg sige, at jeg jubler over de nye tider, der er på vej?

6 kommentarer:

 1. Mmh, jeg elsker flæsk! :D Måtte dog "nøjes" med kalveculotte, da jeg hjalp til valg i Herning ;)

  SvarSlet
 2. Jeg elsker slet ikke flæsk. Men det gør manden, og lige præcist på en valgaften er det jo et must :-)
  Kalveculotte lyder nu heller ikke tosset...

  SvarSlet
 3. Ej den der kikærtesalat ser virkelig lækker ud. Den tror jeg skal prøve på et tidspunkt ;o) Er der en opskrift eller gør man det bare sådan på øjemål?

  SvarSlet
 4. Den er bare lavet på gefühl :-) Men prøv det, det er lækkert. Bare bland ingredienserne efter din smag, så skal det nok blive godt.

  SvarSlet
 5. Hold da fuldstændig ferie ven. Det dér ser jo himmelsk ud!! MUMS! Tillykke, jeg har tildelt dig en BlogAward! Ja, det kan jo ikke komme bag på dig med din skønne blog!

  SvarSlet
 6. Ih, tusind tak Camilla, det er jeg super glad for :-) Vi ligger syge herhjemme - også derfor farvelegen gik helt død for mig. Men jeg vender frygteligt tilbage til både farver og BlogAward :-)

  SvarSlet